Svenska Schäferhundklubben

Nyheter

Välkommen till vår nya hemsida

Gratulerar till er nya hemsida. Nu har ni ett eget konto med webbutrymme och en färdig grundmall. Härmed kan ni börja fylla hemsidan med eget innehåll och anpassa sidorna efter egna behov och önskemål.
  • För att redigera ett dokument eller ett inlägg för du muspekaren över den aktuella texten och klickar sedan på pennan som dyker upp.
  • För att ändra inställningarna för ett objekt, som att t ex ändra rubriken för det, för muspekaren över det aktuella objektet och klickar sedan på kugghjulet som dyker upp.
  • För att flytta ett objekt för du muspekaren över det aktuella objektet, klickar på förflyttningsikonen och håller in den samtidigt som du drar den till önskat läge på sidan.
  • För att radera ett objekt för du muspekaren över det aktuella objektet och klickar sedan på den röda ikonen som dyker upp.
  • För att få in nya objekt på sidan klickar du på "Lägg till nytt objekt" längst ner på aktuell sida. Sedan kan du dra och släppa för att förflytta objektet till en ny plats på sidan när du önskar det.
Om du har några frågor eller funderingar eller om du behöver hjälp med något som rör hemsidan, är du välkommen att kontakta oss genom att skicka din fråga till oss via e-post.
Lycka till med er nya hemsida och hjärtligt välkomna till oss på Hundpoolen.
 
 
 

Tips till hemsidan

Eftersom detta är en del av er startsida bör sidan innehålla en presentation av klubben med förslagsvis en länk till en annan sida med mer information. Det kan vara en kort beskrivning av klubben, era aktiviteter, er verksamhet eller något som är på gång.
Se därför till att besökaren direkt förstår vad er hemsida handlar om och vad de kommer att få ta del av om de stannar kvar.
 

Om startsidan

Innehållet på din startsida ska en ge föraning om eller ett smakprov på vad som finns på de övriga sidorna.
Se min stamtavlaVi har lagt upp startsidan på så sätt att det ska vara enkelt för er att kunna informera era besökare om det som är viktigt på hemsidan. Det kan vara information om er eller aktiviteter som ni har på gång och som presenteras närmare på de andra sidorna.

Se startsidan ett skyltfönster där ni försöker fånga era besökares uppmärksamhet genom att visa dem en del av det som ni har att erbjuda på hemsidan.
Kort sagt, om ni har något viktigt att visa eller skriva, bör ni göra det här och länka gärna sen till den sidan för mer information.


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Nyhetskalender

«oktober 2019»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Senaste nyheter
Välkommen till vår nya hemsida
Första inlägget

Nyhetsarkiv
2013